Etichete

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deci să vedeeeem, cum ne machiem în vara aceasta şi care sunt tendinţele în materie de make-up.

Emerald Green

Culoarea Pantone al anului – Verdele Smarald nu se limitează doar la accesorii sau îmbrăcăminte. Încercaţi un machiaj al ochilor de un verde smarald fenomenal. Dacă nu vă place ideea, atunci mergeţi pe un verde de acest gen pe unghii sau doar cu un creion contur în jurul ochilor.  emerald-makeupSixties

Tehnicile machiajului anilor ’60 par sa fie nemuritoare. Accentul pe sprâncene şi ochi, culorile neutre, buzele pale sau piersicii – sunt elementele folosite de către Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs, Moschino, Louis Vuitton etc. Acest glamour retro este din ce în ce mai folosit pe catwalkurile de prezentări de rochii de mirese.

'60s Make-up Trends for S/S 2013Neon! Neon!

„Go on! We dare you!” acesta pare a fi motto-ul acestui trend. Este nevoie de curaj pentru a purta culori vibrante, neon, atât pe buze cât şi pe ochi. De la exploziile de fuchsia pe buze la Giles și Dries Van Noten, la indigo, ochi în nuanţe de lime și magenta la Altuzarra, Michael Kors și, respectiv, Donna Karan, este un șoc vibrant de culoare, şi un accent puternic pentru fiecare caz.

Colour pop: Make-up Trends for S/S 2013

Fluttery Lashes

Genele false au fost expuse la Versace, Gucci, Giorgio Armani și Moschino. Ar putea fi un pic prea mult pentru perioada zilei, dar vor arăta foarte bine în poze, deci un mare „DA” pentru genele false în următoarea apariție a unei petreceri aniversare.

Fluttery Lashes: Make-up Trends for S/S 2013

Look-at-me eyes

„It’s all about the eyes” pentru sezonul primavara/vara 2013, cu gene-bijuterii a la Versace, rimel roz – Donna Karan, argintiu metalic – Chanel, până la diverse nuanţe de farduri metalice – Versace, Giorgio Armani si Gucci.

Look-at-me eyes: Make-up Trends for S/S 2013

Matte Lips

Fie că este vorba de roşul de catifea a la Burberry, îndrăznețul coral Missoni sau vibrantul fuchsia Giles, singura regulă de a purta culoari intense pe buze este ca rujul sa fie categoric mat.

Matte Lips: Make-up Trends for S/S 2013

Nude

Spre deosebire de primăvara anului trecut, când au fost utilizate cât mai puţine produse posibile pentru a crea un veritabil aspect natural”, minimalismul din acest sezon ţine de un finisaj perfect. Pielea a fost pregătită până la perfecțiune, cu un pic de conturare inteligentă, curbare subtilă a genelor şi puţin roz pe obraji conferind un nou aspect al machiajului „no make-up make-up”.

Nude: Make-up Trends for S/S 2013Voi ce machiaj alegeţi să purtaţi în vara aceasta? Care dintre ele? 😉

Informaţii şi poze preluate de pe Vogue UK, Harper’s Bazaar şi Glamour Magazine UK.

Reclame