Etichete

, , , , , ,

Reţeta super-rapidă care urmează am învăţat-o de la fratele meu, pe care şi el la rândul lui a preluat-o de la studenţii francezi. De ce spun că e super rapidă? Pentru că timpul total de pregătire nu ia mai mult de 15 minute. Cât fierb pastele, e gata şi sosul. Deci, pentru început, se caleşte încet usturoiul în puţin ulei sau şi mai bine în unt, mai apoi şi somonul afumat cu sucul a jumătate de lămâie. Se adaugă smântâna, o linguriţă de muştar, piper negru, sare şi cibulete. Se lasă la foc mic până ce începe să fiarbă sosul. Se presoară parmezan ras et voila! Poftiţi la masă! Absolut delicios cu un gust inconfundabil 😉

Penne cu somon afumatPenne cu somon afumatPenne cu somon afumatPenne cu somon afumatPenne cu somon afumatPenne cu somon afumatpenne cu somon afumat

Anunțuri