Etichete

, , ,

Ori de câte ori ne e poftă de un desert rafinat şi simplu, fondantul de ciocolată este preferatul nostru. Pe atât de simplu e că şi soţul îl prepară uşor şi rapid 🙂

Vasul A: se topesc 100 g ciocolată neagră cu 100 g unt în bain-marie. Se lasă la răcit.

Vasul B: Între timp în alt vas se bat bine 3 ouă cu 100 g zahăr până devine o consistenţă pufoasă.

Vasul A: După ce s-a răcit ciocolata cu untul, se încorporeaza 3-4 linguri de făină.

Vasul A+B: Se mixează între ele aceste 2 conţinuturi.

Se ung cu unt 4 vase ramekin. Se toarnă compoziţia obţinută. În mijloc se centreaza o felie mică de ciocolată, astfel se obţine un adevărat vulcan cu erupţie de ciocolată 🙂 Se bagă la cuptor pentru 15 min la 175 grade.             Et voilà!

Anunțuri