Etichete

, , , , , , , , , , , ,

Dacă vă amintiţi, în zilele precedente spuneam că există şi a 3-a formă de BHA – loţiune, exact despre acest produs vă voi vorbi astăzi. Reamintesc miracolele care le poate face acidul salicilic de 2% : reduce petele şi rosaceea, construieşte colagen nou, diminuează porii lărgiţi, creează o piele tonifiantă şi radiantă etc. BHA loţiune are o textură de cremă lichidă (seamănă mult cu laptele demachiant). Se aplică foarte comod şi am observat că deşi este un exfoliant, se simte pe piele ca şi un hidratant. Recomandat pentru tipul de piele mai uscat, pe tenul meu a funcţionat perfect chiar daca e mixt. Deci dintre cele 3 tipuri de BHA : gel, loţiune şi lichid, aleg până la urmă loţiunea.

Fiind mereu în căutarea unui produs de protecţie solară cât mai light, am decis sa testez şi produsul Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray. Chiar de la început vă spun că este cel mai bun produs sunscreen încercat vre-odată de pănă acum. Sunt încântată! Este uşor, oferă o protecţiă înaltă, nu lasă urme şi reziduuri, nu provoacă iritaţii, se absoarbe foooarte rapid, dar nici nu usucă pielea, conţine antioxidanţi pe lângă toate şi cel mai important: este un lichid spray uşor de aplicat. Doar cateva pulverizări şi eşti gata să ieşi din casă sau să faci plajă 🙂

Acum că e sfârşit de săptămână şi de experiment, se conturează deja o listă de produse must have de la Paula’s Choice. Stay tuned pentru a afla mai multe detalii mâine!

Reclame