Etichete

, , , ,

În cea de-a 2-a zi din micul experiment am testat gelul de hidratare Skin Balancing invisible finish moisture gel, conceput pentru pielea normală, mixtă şi grasă. Promite că ar stimula colagenul, minimizează porii, reduce ridurile de pe faţă şi în zona ochilor. Din ingredientele prezente în compoziţie observ un ansamblu de antioxidanţi, skin identical, cell communicating, anti-iritanţi, emolienţi şi diverse forme de silicon. Precum şi numele, are o textură de gel care intră rapid în piele, nu lasă nici o urmă grasă, doar senzaţii moi, mătăsoase şi plăcute. Datorită prezenţei siliconului are o aplicare uşoară şi poate fi folosit pe post de bază de make up. Din păcate, din experienţele anterioare, siliconul în produsele de îngrijire nu prea a fost tolerat de tenul meu, în urma caruia îmi apăreau mici pustule albe, bănuite ca ar fi din cauza siliconului. Atunci, însă nu utilizam şi exfolianţii chimici. Urmeaza să-l folosesc pe o perioada mai îndelungată pentru a stabili o părere finală. Altfel, gelul va deveni unul din produsele favorite şi mult căutate, prin absorbţia rapidă, rezultatele catifelate şi forma uşoară.

Al doilea produs testat este RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum, compatibil pentru toate tipurile de piele, promite că ar infuza tenul cu un amestec unic de antioxidanţi şi anti-iritanţi, care ajută pielea să se refacă, prin îmbunătățirea texturii, producţiei de celule noi sănătoase ale pielii şi colagen.

Are o textura gel lipicioasă, se aplică fin şi uşor, însă lasă o peliculă uleioasă, care am observat că dispare la 10 minute dupa aplicare. Rezultatul este o piele mătăsoasă, plăcută la atingere. Însă personal mă deranjează reziduul gras care rămâne. Probabil aş fi mai multumită cu un ser din gama Skin Balancing.

Reclame