Etichete

, , , , , , ,

La cina de astă seară am avut mousse de legume cu somon la cuptor şi sos olandez. Somonul l-am pregătit simplu: condimentat cu sare, piper, verdețuri, usturoi, ulei de măsline şi felii de lămâie. Totul dat la cuptor pentru 30 min. Ideea cu mousse-ul de legume totuşi, nu mi-a venit de la început. Intenţionam să fac medalion de legume de genul celuia care este servit în restaurantul Ikea, ca mai apoi să prepar mousse-ul. Pentru aceasta se fierb 5-6 cartofi medii cum se fac pentru piure. În acelaşi timp se pun la fiert 200g praz şi 300g broccoli. Cât se gătesc cele doua vase, se rade mărunt 200g cașcaval. După aceea se mixează totul în blender: cartofii, prazul, broccoli, cașcavalul, puţin pătrunjel, sare şi un ou, până devine o pastă omogenă. Se pun în vase ramequin şi e numai bun de dat la cuptor pentru a se rumeni frumos. Et voilà! Bon appétit!

Anunțuri